شاخص کل اقتصاد- دوره بیست و دوم
شاخص مدیران خرید کل اقتصاد در تیر ماه ۴۴.۶۲ به دست آمدهاست که نسبت به خرداد (۵۱.۲۷) کاهش قابل توجهی داشتهاست، به طوریکه یکی از کمترین مقادیر را از مهر سال قبل به ثبت رساندهاست.
شاخص میزان سفارشات جدید مشتریان (۳۳.۹۸) کمترین مقدار خود را از ابتدای شروع طرح (به غیر از تعطیلات فروردین ماه و اسفند۹۸) برای کل اقتصاد به ثبت رساندهاست.
شاخص قیمت خرید مواد اولیه یا لوازم خریداری شده (۸۴.۰۲) همچنان با شیب بالا افزایش یافته و در تیرماه به بیشترین میزان طی۹ ماه اخیر رسیدهاست.
شاخص میزان فروش کالاها و خدمات در تیرماه (۴۲.۶۷) کاهش زیادی نسبت به خرداد داشته و طی ۸ماه گذشته به یکی از کمترین مقادیر خود رسیدهاست. این کاهش و رکود در بازار ناشی از کاهش تقاضای مشتریان و قدرت خرید آنهاست.
تشدید بیماری کووید19، تعطیلی اجباری بنگاه ها، قطع گسترده برق و کاهش تقاضا مهمترین دلایل کاهش شدید شامخ کل اقتصاد در این ماه به شمار میروند.
شاخص صنعت- دوره سی و چهارم
شاخص مدیران خرید صنعت در تیر ماه عدد ۴۳.۱۹ بهدست آمدهاست که نسبت به خرداد ماه کاهش زیادی داشته به طوریکه کمترین نرخ را طی ۱۵ماه گذشته (به جز فروردین) به ثبت رساندهاست. در بین زیرشاخصهای اصلی شاخص صنعت فقط شاخص سرعت انجام وتحویل سفارش عدد بالای ۵۰ را به ثبت رسانده و سایر زیرشاخصها زیر ۵۰ بودهاند که در این میان میزان سفارشات جدید مشتریان کمترین مقدار را داشتهاست
شاخص مقدار تولید محصولات در تیر (۴۱.۵۶) نسبت به ماه قبل کاهش داشتهاست و طی۲۰ ماه گذشته (به جز فروردین هر سال و اسفند ۹۸ آغاز همهگیری) کمترین مقدار را به ثبت رساندهاست. شرایط رکودی بازار و قطع برق باعث شده تا تولیدکنندگان با درصد پایینی از ظرفیت خود تولید کنند.
شاخص میزان سفارشات جدید مشتریان در تیر ماه (۳۷.۴۴) به شدت کاهش یافته و طی ۲۷ ماه گذشته به کمترین مقدار خود رسیدهاست.
شاخص میزان استخدام و بکارگیری نیروی انسانی در تیر ماه (۴۷.۶۸) نسبت به خرداد کاهش یافته و طی ۱۵ ماه اخیر به کمترین مقدار خود رسیدهاست.
اطلاعات تکمیلی
موضوع: