Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
اتاق سمنان

با توجه به گذرگاه جاده ابریشم از ایالت قومس ، وجود کاروانسراهای مختلف در درون حصار قدیمی استان سمنان ، بازار پررونق کالاهائی که از ولایات اصفهان ، خراسان ، مازندران ، و گرگان و دیگر شهرهای دور و نزدیک به این خطه وارد می شد ، قومس شاهراه اصلی تجارت بحساب می آمد . با وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی و هدف گذاری برای صنعتی شدن این منطقه ، سرمایه ها به سوی این شهر سرازیر شد بصورتی که مناطق اطراف با ایجاد شهرکهای صنعتی رونق گرفت . در اواخر سال ۱۳۷۴ مردمان سخت کوش حاشیه کویر و صاحبان کسب و کار استان سمنان به فکر احداث اتاق بازرگانی افتادند ، در اواخر همان سال . به همت فعالان اقتصادی و تلاش صاحبان صنایع ، اولین انتخابات برگزار گردید و اتاق در محل استیجاری تاسیس و شروع به کار نمود . اعضای هیات نمایندگان اتاق در سال ۱۳۷۷ با خرید زمین اقدام به احداث ساختمان دو طبقه ای با امکانات نمایشگاهی , سالن اجتماعات , سالن کنفرانس, اداری نمودند ، این پروژه در ۳۰ بهمن ۱۳۸۱ توسط مسئولان بلند پایه اتاق ایران و استاندار وقت افتتاح گردید . در حال حاضر با توجه به بسط و توسعه فعالیت اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان سمنان و کمبود فضای مناسب جهت میزبانی فعالین اقتصادی استان ، اعضای هیات نمایندگان نسبت به خرید زمینی به وسعت ۵۶۰۰ متر مربع اقدام نموده اند که در حال ساخت می باشد طی این سالها تا کنون شش بار انتخابات برگزار گردیده است

  • پیش بینی دعوت از ۲ هیئت خارجی به استان
  • پیش بینی اعزام ۴ هیئت تجاری به خارج از کشور و برگزاری نمایشگاه
  • تلاش در جهت گسترش و فعال تر کردن سایت و واحد اطلاع رسانی اتاق
  • پیش بینی تلاش و پیگیری در جهت ایجاد ۲ اتحادیه در اتاق پیگیری ها ۱- (فعالیت در تعادل حقوق و دستمزد) ۲- (برنامه ریزی جهت حذف کلمه ابرازی از متن ماده ۱۳۲ قانون مالیات) ۳- (پیشنهاد برای تصاعدی کردن نرخ های مالیاتی حداکثر ۲۵%) ۴- (پیشنهاداتی در خصوص تغییر ۱۰ نفر به ۵۰ در استفاده از تسهیلات قانون کار)
  • اجرائی کردن تفاهم نامه های امضا شده با سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان
  • بررسی وضعیت واحدهای صنعتی و معدنی تعطیل و نیمه تعطیل به منظور دستیابی به راهکارهای عملی در جهت تغییر خط تولید، بازسازی و نوسازی و فعالیت مجدد این واحدها عضو اتاق شرکت در جلسات شرکت در جلسات شوراها،”” کارگروهای مرتبط با بخش صنعت و معدن شامل ۱- (کار گروه صادرات استان سمنان) ۲- (کار گروه صنعت و معدن) ۳- (کار گروه آب و کشاورزی) ۴- (کار گروه بهینه سازی مصرف سوخت) ۵- (کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری) ۶- (کارگروه بهداشت و درمان و تامین اجتماعی)
  • شرکت در جلسات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
  • شرکت در کمیته استاندارد کالاهای صنعتی

بهروز احمدی